Het begin van Bouwbedrijf Van den Bogerd ligt in 1936. Albert van den Bogerd liet zich inschrijven bij de Kamer van Koophandel, onder de naam aannemersbedrijf Alb. Van den Bogerd. Daarvoor werkte hij al jaren als dorpstimmerman. In 1936 bouwde hij zijn eerste huis.

In de jaren na de 2e wereldoorlog was er voldoende werk en ook mannen die wel wilden komen werken. Als snel groeide het bedrijf uit tot een toonaangevende onderneming. Albert heeft 39 jaar het bedrijf succesvol geleidt.

bogerdHet bedrijf is voortgezet en uitgebouwd onder de gebroeders Peter en Johan van den Bogerd. Zij voerden de naam aannemersbedrijf Fa. Van den Bogerd. Vakmanschap, klantgerichtheid en betrouwbaarheid, waren en zijn de hoofdpijlers van het bedrijf. Ook zij hebben het 39 jaar mogen doen en gedaan!

Het Bouwbedrijf staat nu onder leiding van Jan Anton van den Bogerd. Hij gaat verder op de ingeslagen koers en zal de bedrijfsactiviteiten naar de mogelijkheden van deze tijd invullen. Een directe communicatie met de nodige transparantie, is de omgangsvorm binnen ons bedrijf, maar zeker ook naar buiten toe. Ook de wetenschap niet ‘an sich’ te staan, maar met elkaar de schouders eronder.